تاریخچه

 

 

تاریخچه ، ضوابط و قوانین کتابخانه

کتابخانه دانشکده پزشکی در سال 1365 در محل دانشکده با تعداد اندکی کتاب اهدایی از طرف کتابخانه مرکزی دانشگاه فعالیت خود را آغاز نمود . این واحد زیر نظر مستقیم معاونت آموزشی علوم پایه دانشکده اداره میشود .

کتابخانه در فضایی به وسعت 500 متر مربع در قالب پنج بخش کاری فعالیت دارد.

خط مشی

ـ گردآوری و نگهداری و سازماندهی مواد و منابع نوشتاری و غیر نوشتاری به منظور بهره گیری در امر آموزش و پژوهش

ـ همکاری با سایر کتابخانه های دانشگاههای علوم پزشکی کشور

آیین نامه

1ـ گروههای زیر می توانند به عضویت کتابخانه درآیند:

اعضا هئیت علمی شاغل ، دانشجویان پزشکی ، داروسازی ، دندانپزشکی و کارشناسی ارشد ، کارکنان رسمی و قراردادی ، با ارائه معرفی نامه از معاونت پژوهشی به همراه یک قطعه عکس و تکمیل فرم عضویت

2ـ استفاده کننده از مجموعه کتابخانه در محل کتابخانه :

اعضاء هئیت علمی شاغل ، بازنشسته ، محققان ، دانشجویان و کارکنان کلیه دانشکده ها و مراکز وابسته به دانشگاه با ارائه مدرک شناسایی معتبر مجاز به استفاده از منابع کتابخانه درسالن مطالعه می باشند .

                    

اعضای محترم هیأت علمی                                         15 جلد     20 روز

دانشجویان تحصیلات تکمیلی                                   10 جلد   15 روز

دانشجویان تا مقطع کارشناسی                                   5 جلد   15 روز

کارکنان و کارشناسان                                               5 جلد   15 روز

* مدت امانت کتابهای پر مراجعه و یا درسی بنا به تشخیص مسئول بخش امانت و طبق خط مشی جاری کتابخانه ممکن است تقلیل یابد .

4ـ تمدید و رزرو کتاب :

چنانچه مراجعه کننده احتیاج به زمان بیشتر از موعد تعیین شده داشته باشد و تقاضای دیگر برای آن کتاب موجود نباشد مدت امانت مجدآُ از طریق کتابدار تمدید خواهد شد .

5ـ جریمه دیر کرد در باز گشت کتاب و جبران خسارت وارده به کتاب :

امانت گیرنده موظف است راس تاریخ مقرر کتاب را به کتابخانه برگشت دهد چنانچه باز گردانیده نشود برای هر روز تاخیر دانشجو 500 ریال  هیأت علمی 1500 ریال و کارکنان 1000جریمه در نظر گرفته میشود در صورت تکرار دیر کرد (بیش از 3نوبت ) امانت گیرنده موظف به خرید چاپ جدید همان عنوان کتاب بوده و به مدت یک نیمسال تحصیلی از عضویت در کتابخانه محروم خواهد شد . در صورت گم شدن کتاب ، امانت گیرنده موظف است عین کتاب را خریداری و به کتابخانه باز گرداند و در صورتی که امانت گیرنده به کتاب خسارت وارد نماید ( پاره کردن جلد یا صفحات ، علامت گذاری و لک کردن آنها ) موظف است طبق نظر مسئول کتابخانه به جبران خسارت اقدام نماید.

 مبلغ جریمه را به حساب جاری0116204535000 بانک صادرات به نام درامدهای غیر بهداشتی دانشکده پزشکی واریز و فیش واریزی را به کتابخانه تحویل نمائید.

6ـ تسویه حساب :

کلیه دانشجویان در تمام مقاطع موظف اند پس از فراغت از تحصیل و یا در صورت انصراف و یا مرخصی یا انتقالی برگه تسویه حساب از کتابخانه اخذ نمایند . اعضاء هئیت علمی و کارکنان در صورت قطع رابطه استخدامی ( استعفا، انتقال ، ماموریت علمی ،بازنشستگی یا مرخصی بیش از 3 ماه) موظف به اخذ برگه تسویه حساب از کتابخانه می باشند.

مقررات

- هنگام امانت گرفتن کتاب ارائه کارت شناسایی ملی یا دانشجویی الزامی می باشد ، و کتاب تنها به صاحب کارت امانت داده می شود .

ـ مجلات ، روزنامه ها ، کتابهای مرجع و پایان نامه ها تنها در سالن کتابخانه قابل استفاده هستند و امانت داده نمی شوند.

ـ کتابخانه در هر زمان می تواند از امانت گیرنده تقاضای استرداد منابع را بنماید و عضو موظف است کتاب خواسته شده را در اسرع وقت به کتابخانه باز گرداند.

ـ رئیس کتابخانه با موافقت معاون پژوهشی دانشکده هر ساله 15 روز کتابخانه را در هنگام پایان ترم تحصیلی و تعطیلات تابستانی جهت قفسه خوانی و ارزیابی مجموعه تعطیل می نماید.و در این مدت هیچگونه کتابی به امانت داده نخواهد شد.ولی اعضا میتوانند کتابهای امانت گرفته شده را به کتابخانه عودت دهند.

ـ در قبال مواد به امانت گرفته شده فقط شخص امانت گیرنده در مقابل کتابخانه مسئول می باشد و در صورت بروز اشکال هیچگونه عذری پذیرفته نمی شود .

ـ اهداء کتابهای زائد و تکراری که مورد نیاز نیستند با تشخیص سرپرست کتابخانه انجام می گیرد.

ساعات کار

ساعات کار بنا به نیاز و طبق نظر معاون پژوهشی دانشکده تعیین و اعلام می گردد. و اکنون بنابر تصویب روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 صبح لغایت 17 عصر می باشد و روزهای پنجشنبه  تعطیل می باشد.

محل کتابخانه:کرمانشاه،بلوارشهیدشیرودی،خیابان دانشگاه،دانشکده پزشکی، واحد کتابخانه تلفن 34279919 داخلی 311

ایمیل libmed_fac@kums.ac.ir